Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

my.collagen +

ÚJDONSÁG

Megújult my.collagen+

Újra elérhető a my.collagen, ráadasul még magasabb hatóanyag tartalommal


Miben különbözik a my.collagen  a korábbi my.collagen-től?

Rendkívül magas minőségű hidrolizált hal kollagénnel, hozzáadott acerolával, emelt mennyiségű hialuron savval, most még finomabb citrom-lime ízben!

Tovább fejlesztettük folyékony hal-kollagénünket, hogy még hatásosabb legyen. Fontos szempont volt, hogy javítsunk az ízén is, így a homoktövist kivettük és természetes aromát tettünk bele, így most már szuper citrom-lime ízben élvezhetitek. Mind e mellett megemeltük a C-vitamin tartalmát, a még jobb felszívódás érdekében (a kollagén önmagában nem hasznosul olyan tökéletesen, mint megfelelő mennyiségű C-vitaminnal), ezt a hozzáadott Acerola is segíti.
Ráadásul a hialuron sav tartalma is magasabb, mint elődjének. Természetesen mindezt kizárólag eritrittel édesítettünk és tettük még finomabb ízűvé, hogy a termék ne tartalmazzon fölösleges kalóriákat.

 

Az vagy, amit megiszol!

Mi a kollagén?

A kollagén szó görög eredetű, a „cola” ragasztást, a „genno” szülőt jelent. Az elnevezés a szilárdító szerepére utal. A kollagén egy rendkívül teherbíró, rostos protein, ami fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj)... A kollagén a test összes fehérje 30% -át teszi ki, és a kötőszövet fő összetevője. Ez a szövet magában foglalja a fogakat, a szalagokat, a bőrt, az izmokat, a csontokat, az inak és még sok más.

A kollagén 18 különböző aminosavat tartalmaz. A leggyakoribb a prolin (25%) és a glicin (20%). A fogyasztás során ez a fehérje egyéni aminosavakká bomlik. Néhány ezek közül az aminosavak közül kollagént hoz létre. Amikor a test kötőszövetet veszít, a szervezet újat épít fel a helyére kollagénből.

A test kollagén termelése csökken, ahogy idősödünk. Csak helyes táplálkozással, rendkívül nehéz folyamatosan feltölteni szervezetünket megfelelő mennyiségű kollagénnel, ezért elengedhetetlenül fontos a kollagén pótlása, hogy szépségünket és egészségünket megőrizük.

Hogyan juttathatod hozzá a tested a legegyszerűbben, és leghatékonyabban a megfelelő mennyiségű kollagénhez?

Úgy, ha megiszod!

A kollagén italokról

A felsoroltak közül a kapszulák mindössze 200-1000 mg kollagént tartalmaznak, a porok pedig kevésbé hatékonyan tudnak felszívódni, mint a folyékony kollagén.

A kollagén italok tartalmazzák a legkönnyebben beépülő kollagént, a legnagyobb koncentrációban (a kapszulákénak akár 50-szeres mennyiségét), hidrolizált formájában. A szájon át szedett kollagén bizonyítottan képes lassítani a kollagén vesztés ütemét, kiválóan javítja az ízületek állapotát, felgyorsítja a sportsérülések utáni gyógyulási időt, helyreállítja a gyomor roncsolódott nyálkahártyáját, csökkenti a ráncok képződését, és javítja a bőr textúráját. Erősíti és rugalmassá teszi a hajat és a körmöket is. A kollagén termelődésének fokozásával a bőr több vizet és tápanyagot képes raktározni, pótlásával a zavaró narancsbőr is a múlté lehet.

my.collagen+ szépségitalt napi szintű fogyasztásra találtuk ki. Egy üvegnyi italunk egy teljes hónapon át fedezi a kollagén szükségletedet. A fiatalos bőrnél pedig még sokkal többet fog nyújtani:

  • Segít megszűntetni a ráncokat, bőröd hidratált és sima lesz

  • Erősíti a csontokat

  • Hatékonyan csökkenti a narancsbőrt és a striákat

  • Acne és egyéb hegek halványodása

  • Támogatja a fogyást

  • Csökkenti az izom és ízületi fájdalmaidat,

  • Dúsabbá teszi a hajadat, erősebbé a körmeidet

  • És még az emésztésedet is támogatja

Végezetül, hogy támogasd a kollagén termelődést segítő életviteledet: Egyél egészséges ételeket, kerüld az alkohol fogyasztást, csökkentsd minimálisra a dohányzást, igyál sok vizet és rendszeresen mozogjál!

 

Ajánlott fogyasztási mennyiség:

25 ml naponta (1 adagoló kupak mely összesen 10 g azaz 10.000 mg kollagént tartalmaz). Hígítható gyümölcslében, vízben, amiben szeretnéd,  de  a legjobb felszívódás érdekében, és mert vigyázunk az alakunkra, lehetőleg ne cukrosan.

Hatása már pár hét elteltével érződik és látszik – egy teljesen kúra időtartama 3 hónap. Az eredmények fenntartása végett, fogyasztása folyamatosan ajánlott.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés